Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

петак, 07. децембар 2012.

ПОЛУФИНАЛНИ КОШАРКАРСКИ НАТПРЕВАРИ


Нема коментара:

Постави коментар