Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

среда, 05. децембар 2012.

ОДБОЈКАРСКИ НАТПРЕВАРИ - Оптина Центар Скопје

ОПШТИНСКИ ОДБОЈКАРСКИ НАТПРЕВАРИ – Општина Центар Скопје
Полуквалификацискитe и квалификациските натпревари се одржаа во ОУ „Ј.Х. Песталоци", додека полуфиналните и финалните натпревари се одржаа во новата сала на ОУ „11 Октомври". Сите натпревари од турнирот во одбојка беа следени од бројна публика.
1. место - ОУ „Гоце Делчев"
2. место - ОУ „Ј.Х. Песталоци"
3. место - ОУ „Димитар Миладинов"
Посакуваме, натпреварите да не се случуваат еднаш годишно, туку квартално. Да организираме пролетен, летен, есенски и зимски турнир. Ако трошоците претставуваат проблем за организирање на вакви настани, не мора да има награди, битно е да играме и да се натпреваруваме.

Нема коментара:

Постави коментар