Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

среда, 05. децембар 2012.

Учиме од најдобрите - одбојка

Милева Велкова некогашен пикер во ракометниот клуб "Кометал"
ПРОДОЛЖУВА :)

Нема коментара:

Постави коментар