Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

среда, 19. децембар 2012.

Кошаркарски натпревари Општина Центар Скопје - ФИНАЛЕ

13.12. 2012
ООУ "Гоце Делчев"
ООУ "11 Октомври" -  1. МЕСТО
ООУ "Кочо Рацин" - 2. МЕСТО
ООУ "Јохан Хајнрих Песталоци" - 3. МЕСТО
Им честитаме на победниците <3

Нема коментара:

Постави коментар