Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

петак, 11. јануар 2013.

Реконструкција на електричната инсталација во ООУ “Димитар Миладинов” Општина Центар СкопјеЛетниот период  е вистинско време за реновирање и реконструкција на училишните згради. Кај нас се случува сега,  во несоодветен период. Веќе два месеци се снаоѓаме за простор, дишеме прашина, се справуваме со алерги, а имаме проблеми и со навремено завршување на училишните обврски, особено оние кои зависат од имање на струја и интернет. Се надевам дека реконструкцијата ќе заврши до 20. јануари и дека ќе стартуваме со второто полугодие без потешкотии.
ноември 2012
јануари 2013
16.01.2013
14.02.2013
22.03.2013
26.04.2013

Нема коментара:

Постави коментар