Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

петак, 24. мај 2013.

СЕТУ на ГС "Михајло Пупин" ДЕНОВИ НА ЕЛЕКТРОТЕХНИКАТА - 2013 (трет ден)

Честитки до сите учесници за постигнатиот спех.
Особено на победниците, учениците од ОУ "Димо Хаџидимов" и нивниот ментор Веселинка Наумчевска <3

Нема коментара:

Постави коментар