Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

понедељак, 19. август 2013.

Реконструкција на подовите во ООУ “Димитар Миладинов” Општина Центар Скопје

Реконструкција на подовите во ООУ “Димитар Миладинов” Општина Центар Скопје
 
Се надевам “ Крајот делото ќе го краси”.


Нема коментара:

Постави коментар