Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

субота, 02. март 2013.

МРТВ на гости во ООУ "Димитар Миладинов" (2)

28.02.2013

Нема коментара:

Постави коментар