Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

субота, 23. март 2013.

Купете роза, за да купиме рози

21.03.2013 Продажна изложба
Од спечаленото ќе купиме садници бели рози.

22.03.2013 - Пријателите од Општина Центар Скопје ни помогнаа да го подготвиме теренот за садење.
Додека ги чекавме розите, засадивме други цвеќиња.Подготвени ги чекаме садниците за нашата градина.
Посакавме садниците да станат грмушки, многу години да цутат и да ни го красат училишниот двор.
Млади еколози ООУ "Димитар Миладинов"      Општина Центар - Скопје


Нема коментара:

Постави коментар