Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

понедељак, 25. фебруар 2013.

КАМПАЊА ПРОТИВ КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

Јана Ѓеловска

ООУ "Димитар МиладиновОпштина Центар Скопје
25.02.2013
ПРОДОЛЖУВА

Нема коментара:

Постави коментар