Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

уторак, 26. март 2013.

ФРАНКОФОНИЈА

МОДНА РЕВИЈА
ВТОР ДЕЛ

Нема коментара:

Постави коментар