Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

петак, 23. мај 2014.

Денови на електротехниката 2014

Од 21 до 23 Мај се одржаа третите по ред Денови на електротехниката, организирани од Средното електротехничко училиште на Град Скопје „ Михајло Пупин “. Манифестацијата поддржана од Локалната самоуправа на Општините од Град Скопје и од Бизнис заедницата и оваа година ги собра на едно место наставниците по физика од Основните училишта и нивните ученици.
На натпреварот учествувале 51 ментор со 198 натпреварувачи.
НАЈУСПЕШНИТЕ:
I место - ООУ "Војдан Чернодримски"
II место - ООУ "Димитар Миладинов"
III место - ООУ "Љубен Лапе"

2 коментара:

 1. БРАВО БРАВО БРАВО!!!
  Аида со Петар, Антонио и Кристијан ЗЛАТНИ СТЕ во моите очи!!!
  САМО УСПЕСИ УСПЕСИ И УСПЕСИ И НАСМЕВКИ И ПОНАТАМУ!!!
  Соња

  ОдговориИзбриши
 2. <3 За ваква публика, мораме да се подобриме. Благодарам за безрезервната поддршка и позитивната енергија со која не опкружуваш. Те гушкаме <3

  ОдговориИзбриши