Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

петак, 06. јун 2014.

Натпревари по физика 2013/2014

21.04.2014 - УЧИЛИШЕН НАТПРЕВАР

Пласирани ученици за регионален натпревар:
а) ОСМОЛЕТКА:
1. Јаков Шаревски - I место,
2. Антонио Андоновски - II место,
3. Лина Иванова - III место.

б) ДЕВЕТОЛЕТКА:
1. Ивана Аврамовска - I место,
2. Тамара Настевска - II место,
3. Ана Данева - II место,
РЕЗУЛТАТИ ОД РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР: II место и пофалница ( сите пласирани ученици не учествувале на регионалниот натпревар поради несогласувањето со котизацијата за истиот) 
РЕЗУЛТАТИ ОД ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР - најверојатно пофалница

Нема коментара:

Постави коментар