Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

понедељак, 01. септембар 2014.

ЗАПОЧНА НОВАТА УЧЕБНА 2014/2015 ГОДИНА

Во основните училишта во Општина Центар  утрово свечено започна новата учебна година. По тој повод во ОУ „Димитар Миладинов“ се одржа свечена приредба.Нема коментара:

Постави коментар