Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

четвртак, 03. април 2014.

АПРИЛИЈАДА 2014

ООУ "Димитар Миладинов" Општина Центар - Скопје

Нема коментара:

Постави коментар