Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

четвртак, 10. октобар 2013.

Детска недела 2013/2014 ООУ "Димитар Миладинов"


Во рамките на „Детската недела“ денес во ООУ „Димитар Миладинов“ Општина Центар - Скопје се одржа свечен прием на првачињата во Детската организација. На приемот присуствуваа првачињата со своите наставнички и другарчињата од петтите и шестите одделенија кои им подготвија интересна приредба. Првачињата дадоа свечена заклетва со која ветија дека вредно ќе учат и работат.

Нема коментара:

Постави коментар