Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

субота, 14. септембар 2013.

Отворени реконструираните подови во ООУ “Димитар Миладинов” Општина Центар Скопје

 
13. 09. 2013 - Отворени реконструираните  подови во ООУ “Димитар Миладинов” Општина Центар СкопјеНема коментара:

Постави коментар