Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

понедељак, 18. фебруар 2013.

Момчиња со златни рачиња

Многу, многу ви благодарам за вложениот труд.
21.02.2013
'
Наскоро ќе има реприза,  зошто двајца ни недостасуваа.
"12 Величествени"

Нема коментара:

Постави коментар