Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

петак, 27. децембар 2013.

Новогодишен базар во ООУ "Димитар Миладинов"

26.12.2013
Среќна Нова година!

Нема коментара:

Постави коментар