Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

четвртак, 07. новембар 2013.

Традиционален oдбојкарски натпревар: ученици - наставници ООУ "Димитар Миладинов"

ПОБЕДНИЦИ 2011/2012
ПОБЕДНИЦИ 2012/2013
На Митровден се слави патрониот празник на нашето училиште ООУ "Димитар Миладинов" Општина Центар - Скопје.
Прославата се состои од приредбата и многу други  ученичко - наставнички манифестации со едукативен и забавен карактер. Една од тие манифестации е и одбојкарскиот натпревар, ученици – наставници. 
Верувам дека знаете кои се победниците :)
ПОБЕДНИЦИ 2013/2014

Нема коментара:

Постави коментар