Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

петак, 08. новембар 2013.

Патрониот празник на ООУ "Димитар Миладинов" Општина Центар - Скопје

08.11.2013

Нема коментара:

Постави коментар