Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

понедељак, 02. новембар 2015.

АКТИВНОСТИ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА УЧИЛИШТЕТО - 2015

По повод Митровден - ООУ "Димитар Миладинов"Нема коментара:

Постави коментар