Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

недеља, 15. март 2015.

Натпревар по математика и физика - Колеџ “Јахја Кемал“ - 14.3.2014

Колеџ “Јахја Кемал“
натпревар по математика и физика
14.3.2015


Нема коментара:

Постави коментар