Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

субота, 08. новембар 2014.

ООУ „Димитар Миладинов“ Општина Центар - Скопје одбележа 60 години постоење

Нека ни е среќен и вековит денот на училиштето! Честит 8-ми ноември!

Нема коментара:

Постави коментар