Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

понедељак, 27. октобар 2014.

ШАХОВСКИ ТУРНИР 2014

Шаховски турнир во 
ООУ "Димитар Миладинов" Општина Центар - Скопје


Нема коментара:

Постави коментар