Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

петак, 15. фебруар 2013.

Уште еден прекрасен ден

15.02.2013

Што да се каже на крајот - се што вака ќе се реализира, баш како што си замислил, а сепак е ново, непознато и со доза на несигурност, дава надеж и е потврда дека здружени можеме се. Денес сите заслуживме петки <3

Нема коментара:

Постави коментар