Умот не е брод што треба да се натовари, умот е оган што треба да се разгори.“ - Плутарх

недеља, 04. мај 2014.

Збратимување на ООУ "Димитар Миладинов" - Македонија со ОУ "Султантепе" - Турција


Нема коментара:

Постави коментар